Birdydesign levert al kwaliteit sinds 1982

Ruim 30 jaar ervaring in alle soorten kunststoffen leveren een onvervangbare schat aan ervaring op. Met deze ervaring staan wij geheel ter beschikking van onze klanten, Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen grote of kleine opdrachten. Een enkel product wordt met dezelfde zorg en ervaring geproduceerd als een gehele serie.

Aangezien onze producten met de grootste zorg vervaardigd worden, bent u altijd zeker van een goed product met een hoog afwerkingsnivo en de daarbij behorende service.

Onze bestaande klantenkring is niet beperkt tot een specifieke branche. Aangezien wij met onze vakkennis en ervaring voor u klaarstaan, kan iedereen tot een goed ontwerp komen. Een ontwerp dat uitvoerbaar, betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig is.

Eenieder vanuit welke branche of productgroep dan ook, is bij ons welkom. Kunstwerken, serieproducties, display producten of meubelstukken als vitrines etc. , het behoort allemaal tot onze productie mogelijkheden.

 

Wat Kan Je Verwachten Van Birdydesign

Bij Birdydesign maken we alles van kunststoffen op maat. Van nachtkastjes tot aan boekenhouders. We gebruiken hierbij kunststoffen die langdurig meegaan wij geven daarbij ook garantie op onze producten. Is er iets wat jij als bedrijf wilt realiseren dan is dit voor ons geen probleem!